3M™ Attest™ kjemisk integrator 5,1 cm x 1,9 cm. For bruk som en intern pakkemonitor i alle 121 °C — 135 °C dampsteriliseringsprosesser. Gir en øyeblikkelig, nøyaktig og enkelt avlesbar metode for overvåking av forholdene ved steriliseringsprosessen inne i hver pakke. Kan brukes i alle dampsteriliseringsprosesser. Den enkelt avlesbare bevegelige frontstilen har vist seg å gi mer nøyaktig avlesning enn ved bruk av fargetolknings-indikatorer.

3M™ Attest™ Fordampet hydrogenperoksid Tri-Metric kjemisk indikator 1348/1348E verifiserer at de oppgitte verdiene for de tre kritiske parametrene til eksponeringstid, temperatur og mengden med fordampet hydrogenperoksid har blitt oppnådd innenfor en pakke eller beholder (f.eks. innpakkede brett, stive beholdere, steriliseringsposer og andre pakketyper) og/eller ved en spesifikk plassering i beholdningen eller et tomt kammer. Ved eksponering av fordampet hydrogenperoksid, vil fargen til den belagte indikatorstripen endre seg progressivt fra blått til rosa langs strimmelen. Progresjonen av fargeendringen fra blå til rosa langs strimmelen er synlig gjennom et vindu markert med «REJECT» og «ACCEPT»-soner. Fremdriften til progresjonen avhenger av eksponeringstid, temperatur og mengden med fordampet hydrogenperoksid.

3M™ Attest™ Fordampet hydrogenperoksid Tri-Metric kjemisk indikator 1348/1348E er en Type 4-indikator som er kategorisert av ISO 11140-1:2014. 3M™ Attest™ Tri-Metric 1348/1348E CI er den første og eneste CI i FDAs nylig opprettede multivariabel indikatorkategori for kjemisk dampsterilisering, da den uavhengig verifiserer at de oppgitte verdiene til de tre kritiske parametrene for eksponeringstid, temperatur og konsentrasjon av fordampet hydrogenperoksid har blitt møtt.

Intern pakkemonitor for bruk med steriliseringsprosesser med fordampet hydrogenperoksid/gassplasma. Intern pakkemonitor for bruk i STERRAD® steriliseringsprosesser (modell 50, 100S og 100). Indikatoren skifter fra blått til rosa når den eksponeres for hydrogenperoksiddamp. Indikatorfargen blekner ikke ved eksponering for lys.

 

Relaterte produkter

Hva leter du etter?

Beklager, vi fant ikke det du søkte etter.